6 Nisan 2016 Çarşamba

Bir Denizanasından Mutluluk Tüyoları…

 
İnsan kendini ne zaman duvara toslamış hisseder? Çoğu zaman küçük ayrıntıların hiç ummadığınız ve hiç beklemediğimiz bir anda size sorun çıkardığında. Bir düşünün bakalım, bu duruma düşmüş birinin suratını!  Ya da Allah korusun kendi suratımızı!
 
Zavallı durumuna düştüğünü açıkça belli eden şaşkın ve komik bir surat! Dahası çaresizce çırpınan bir kalp. Ve de bunun tek nedeni size asla öyle zarar veremeyeceğinizi düşündüğünüz küçük bir ayrıntı.
İşte sizi böyle berbat durumlardan koruyacak, bu tür olası tuzaklardan uzak tutacak, kendi küçük ama önlemleri olağanüstü büyük ve zeki cin gibi bir denizanasından inanılmaz öneriler.
 
Eğer bir kitabı elinize alıp, okumaya başladığınızda, sıradan olaylara getirdiği yorumlara kahkahalar ile gülmek istiyorsanız Bir Deniz Anasından Mutluluk Tüyoları bu iş için kesinlikle doğru bir kitap olacaktır.
 
Nasıl devrimci olunur?
Bir devrimci olabilmenizi için başlangıçta ilginç bir düzenlemesi olan yüz kıllarınızın olması gerekir. Bütünüyle kellik her zaman kazandırır, sakallar harikadır ve bıyıklar orta karardır ama tarihte bir daha tekrar edilemeyecek kadar yeni ve tuhaf bir şekilde olmalıdır.
 
Kitap moda, ev, spor gibi bölümlere ayrılmış ve bunlar içinde de üst  konu ile ilgili sorular sorarak bu sorulara cevaplar verilerek yazılmış. Buradaki esas olay ne konu, ne sorular.  Sadece cevaplar, o kadar komik ki ben kahkahalar atarak okudum kitabı.
 
Tehlikeli sporlar nasıl yapılır?
Tehlikeli sporların tamamı esasen kendinizi öldürmek için yeni yollar bulup, ölüm kısmını son anda planlarından çıkarmaktır. Hız treninin kendi olmadan size bir hız treni tecrübesi yatacak olan her şey tehlikeli sporlar olarak sınıflandırılabilir.
 
Eğer sizde biraz gülmek istiyor ve bunu da bir kitap aracılığı ile yapmak istiyorsanız bu kitap kesinlikle doğru bir tercih olacaktır bana göre.
 
Nasıl komşu gözetlenir?
Merak ettiyseniz doğruca kitabı okumaya…



 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder